Mijn account

Hier vind je de cursussen waar je aan meedoet en hoe ver je bent.

Alle beschikbare cursussen

€ 90,-

Socialiseren

Socialiseren is een onmisbaar onderdeel van het opgroeien en ontwikkelen van een hond. Het is veel meer dan alleen maar kennismaken met allerlei prikkels. Goed socialiseren betekent dat je jouw hond stap voor stap begeleidt bij het om leren gaan met alle (dagelijkse) dingen die hij thuis en in zijn omgeving tegen kan komen. En dan zodanig dat de hond er op een ontspannen manier mee overweg kan; zonder stress en zonder dwang. Zo werk je samen aan stabiliteit en vertrouwen

Gratis
socialisatie

Gratis Inkijkje – Cursus Socialiseren

Dit is een Gratis Inkijkje in de Cursus Socialiseren.
We hebben voor jou 3 modules geselecteerd uit de "Module - In de Praktijk" en en deze lessen gaan over vreemde dieren. Wiebe en Lilly laten zien hoe ze daarmee omgaan.

€ 55,-

Lichaamstaal van honden

In de Masterclass - Lichaamstaal van honden neem ik je mee door alle facetten van het gedrag van honden. Hoe je het gedrag kan interpreteren, wat je ermee kunt doen en hoe je er het beste mee om kan gaan.

€ 45,-
Kleine hond die tegen bloot been opspringt

Opspringen afleren bij je hond

Als hondeneigenaar en hondentrainster weet ik als geen ander hoe fijn het is als je je hond in alle vrijheid ontspannen kan loslaten.
Dat is zo’n verademing en je kan nog steeds die superblije kwispelende hond hebben die niet gelijk iemand in de nek bespringt of om je middel heen springt. Jouw hond zie je als gezinslid, dus er is niets fijner als je familie of vrienden zeggen: “Neem je hond maar mee hoor, geen probleem hoor.” 

Om het duidelijk en overzichtelijk te houden, hebben we de online training opgeknipt in 10 video’s van in totaal 45 minuten. Inclusief onbeperkt toegang, zodat je alle video’s zo vaak terug kan zien als je wil. Zo kan niet alleen jij, maar je hele gezin de online training volgen voor een harmonieuze relatie met jullie hond.